Back to Top

Cardigan - Thinkpositive - L

Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 19,90
SKU
57662-3708
Beoordeling
3. Goed
Type
Cardigan
Merk
Thinkpositive
Maat
L
Kleur
Grijs, Turquoise, Zwart
Extra informatie
Acryl
Wees snel! Er is slechts 1 stuk
  • Snelle bezorging! 3-4 werkdagen
  • 15 dagen terugkeerbeleid
  • Betaal via creditcard of betaalpas, PayPal, factuur of termijnbetaling

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met deze gestreepte heren cardigan met rits. Gemaakt van een zachte, gezellige stof, heeft het een tijdloos gestreept patroon in tinten blauw en zwart, waardoor een klassieke look ontstaat die nooit uit de mode raakt. De cardigan is verkrijgbaar in maat Large, zoals aangegeven op het label, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm voor degenen die de voorkeur geven aan wat meer ruimte.

De volledige rits biedt veelzijdigheid, waardoor je hem open kunt dragen voor een casual look of dichtgeritst wanneer de temperatuur daalt. Geribbelde details op de manchetten en zoom voegen textuur toe en zorgen ervoor dat de cardigan zijn vorm behoudt in de loop van de tijd. Of je hem nu combineert met jeans voor een ontspannen weekend of met een broek voor een smart-casual kantooroutfit, deze cardigan is een essentieel item voor de modebewuste heer.

De wasinstructies zijn eenvoudig, waardoor dit kledingstuk niet alleen stijlvol is, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Omarm de positieve vibes met het 'Thinkpositive' merk, dat subtiel wordt weergegeven op het label en je eraan herinnert om de hele dag optimistisch te blijven. Voeg deze must-have gestreepte cardigan toe aan je collectie en stap zelfverzekerd en comfortabel naar buiten.

Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.