Back to Top

Waarom Netflea.nl?

Netflea.nl introduceert een nieuwe manier om online tweedehands artikelen te kopen en te verkopen. In tegenstelling tot traditionele marktplaatsen kun je bij Netflea.nl meerdere artikelen van diverse verkopers kopen, die vervolgens in één doos bij jou thuis worden afgeleverd voor één vaste verzendprijs. Wij combineren alle gemakken van het online shoppen met een geweldig assortiment tegen scherpe prijzen.

Ontdek ons assortiment door gebruik te maken van onze slimme zoekmachine. Bij vragen helpt onze klantenservice je graag verder.

Heb jij zelf artikelen die je wilt verkopen? Kies voor Netflea.nl! Zo hoef je geen vragen meer te beantwoorden van potentiële kopers en hoef je jouw artikel(en) niet te verzenden of opnieuw aan te bieden indien er een retour heeft plaats gevonden. Netflea.nl regelt dit voor jou op anonieme basis. Ook zorgen wij ervoor dat jouw artikelen worden gezien door een groot aantal klanten van over de hele wereld. Zo vind je altijd een geschikte koper.

Netflea.nl voorziet in een betrouwbare 'klant-tot-klant' winkelervaring en beschermt je tegelijkertijd tegen fraude en oplichting. Als koper word je volledig beschermd door de EU consumentenrechten, inclusief het recht om een artikel binnen 15 dagen na ontvangst terug te sturen.Eenvoudig jouw artikelen verkopen

Begin Met Verkopen

Dames en herenkleding, kinderkleding, sportuitrusting, accessoires en nog veel meer. Het verkopen van jouw artikelen op Netflea.nl is eenvoudig, veilig en risicovrij.


Als verkoper

- Blijf jij anoniem.
- Stuur je al jouw artikelen in één pakket naar onze centrale opslagplaats.
- Hoef je geen vragen over jouw artikelen te beantwoorden.
- Geen gedoe omtrent reserveringen, prijsbepaling en verzending.
- Ontvang je jouw geld op een veilige manier zodra een artikel verkocht is.
- Ben je beschermd tegen retourzendingen en klachten.
- Mochten bepaalde artikel(en) niet verkocht zijn, heb je de optie om deze aan een goed doel te schenken.


Kies voor Netflea.nl als je

- Minstens 10 artikelen snel en eenvoudig wilt verkopen.
- Jezelf de stress wilt besparen dat bij het verkoop van artikelen komt kijken.
- Jouw artikelen voor een eerlijke Europese marktprijs wilt verkopen (die hoger kan zijn dan in Nederland).
- Jouw overbodige artikelen wilt verkopen en geld wilt verdienen. Ook heb jij de optie om een bijdrage te leveren aan een goed doel. (Indien jouw artikelen niet binnen 24 weken verkocht zijn).

Bij Netflea.nl ben je aan het juiste adres.

TOON MEERVeilig winkelen

Kopen

Netflea.nl is een veilige plek om te winkelen. Je koopt via een officieel geregistreerde onderneming en je bent volledig beschermd dankzij het EU-consumentenrecht. Hieronder valt het recht om te annuleren en je bestelling binnen 15 dagen retour te sturen. Ook worden je betalingen beveiligd afgehandeld; bankinformatie wordt vergrendeld en verwerkt door een EU-vergunninghoudende betalingsdienstaanbieder.

LEES MEEREen centraal magazijn en betrouwbare levering

Alle verkochte artikelen op Netflea.nl worden via ons centrale magazijn verstuurd. Zo werkt Netflea.nl als elke andere online webshop en kunnen wij jouw gekochte artikelen in één pakket toesturen voor één vaste verzendprijs. Alle bestellingen die je vandaag plaatst, worden binnen 24 uur verzonden. De levertijd is tussen de 3 - 6 werkdagen.Anoniem

Netflea.nl zal nooit de identiteit van haar gebruikers vrijgeven. Daarmee neemt Netflea.nl alle verantwoordelijkheid voor de verkoop van artikelen en zorgen wij ervoor dat alle gebruikers anoniem blijven.Wij Staan Voor Je Klaar

Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.
E-mail: info@netflea.nlCopyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.