Back to Top

Klantbeoordelingen 

 

"Ik ben zeer tevreden over de dienst. Mijn bestelling werd snel geleverd en alles verliep zonder problemen."

 

"Wat heerlijk om klant te zijn bij jullie, alles gaat gewoon lekker makkelijk en snel!"

 

"Ik ben dankbaar voor deze voortreffelijke service. Ik ben ook meer dan tevreden over de winst die ik hier gemaakt heb. :)"

 

"Eind april ben ik begonnen met verkopen en ik heb al een aantal dozen verzonden. Ik heb deze dienst via facebook ontdekt en sinds ik lid ben, ben ik zeer tevreden. Het is super om dingen vanuit ons appartement te verkopen. Toegegeven, het is best veel werk allemaal; foto's nemen enz., maar als je die spullen eenmaal verzonden hebt is dat een beloning op zichzelf. Sommige dingen die ik verstuurd heb werden niet verkocht, maar dat maakt niet uit. Het was erg makkelijk om te doneren aan het goede doel. Dit is echt mijn ding, geen gedoe meer."

 

"Ik ben in 2015 begonnen met verkopen op Netflea. Ik heb veel pakketten met spullen toegestuurd. Ik ben zeer tevreden over de dienst. Verkopen op Netflea is goedkoop en de verkoop verloopt soepel. Ik stuur alle spullen in één keer toe en word niet lastig gevallen met specifieke vragen over mijn spullen. Het kostte nogal wat tijd en energie om de foto's te nemen en de spullen toe te voegen, maar uiteindelijk is het het wel waard geweest. Je bespaart zoveel geld en verkopen op Netflea gaat veel soepeler dan in een reguliere tweedehands zaak."

 

"Ik ben erg blij met deze dienst! Ik heb zó vaak besteld en zelf een aantal dozen verstuurd voor verkoop. Ik vind de levering snel en goedkoop. Doneren aan het goede doel is een fantastisch idee! De gebruiksaanwijzingen op de website zijn helder en de klantenservice is over het algemeen snel en vriendelijk. Met vriendelijke groet, Een trouwe, tevreden klant."

 

"De prijzen bepalen en foto's nemen van de producten is vervelend werk, maar je hoeft het tenminste niet allemaal in één keer te doen. Als het eenmaal online staat hoef je je geen zorgen meer te maken. In vergelijking met een reguliere vlooienmarkt is het een erg goedkope plek om je overbodige spullen te verkopen. Je kunt spullen voor een lage prijs verkopen. Een echte aanrader!"”

 

"Ik heb wat spulletjes toegestuurd om te verkopen en ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Een ander groot voordeel is de lange verkoopperiode! Fijn dat jullie de dienst blijven ontwikkelen. Jullie klantenservice is snel."

 

"Alles, maar dan ook alles, verliep uitstekend. Ik ben heel erg tevreden over jullie dienst en zal het in de toekomst zeker opnieuw gebruiken!"

 

"Ik heb een paar keer besteld, de levering was snel en ik ben niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Een aanrader <3"

 

"Alles verliep prima en zoals het moet. De e-mail communicatie was snel en duidelijk, mijn vragen zijn op een goede en snelle manier beantwoord. Dank je wel!"

 

"De klantenservice was erg vriendelijk en begripvol. HEEL erg bedankt hiervoor. Ik zal hier blijven winkelen."

 

"Het probleem werd dezelfde dag nog opgelost! Heel effeciënt!"

 

"Dank jullie wel! Goed gedaan! En precies op tijd!"

 

"Hele snelle en goeie klantenservice. Goed dat je spullen retour kunt zenden! Sommige mensen weten nog niet van deze dienst af, maar dit is één van de redenen dat Netflea de concurrentie een stap voor zijn. Ik was verrast over hoe snel de levering plaatsvond."

 

"Alles werkte perfect, ik kan niets negatiefs bedenken. Bedankt!"

 

"De reactie kwam erg snel en ik kreeg het juiste antwoord. Bedankt voor de goede en vriendelijke service!"

 

"Ik ben erg blij met de snelle reactie en de goeie klantenservice. Bedankt!"

 

"Fijne, vriendelijke klantenservice!"

 

"De service is uitstekend."

 

"Ik heb een doos vol met allerlei leuke kinderkleding via jullie besteld. Ik wilde de dienst graag uitproberen en heb daarom gewoon een aantal spullen besteld. De doos werd snel afgeleverd en ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik ben ontzettend blij met de spullen en met het verloop van de transactie. Ik zal zeker nog meer van jullie website bestellen en het aan anderen aanbevelen. De slijtage beoordelingen waren belangrijk en ze klopten. Wat ontzettend fijn om een online tweedehands winkel te hebben die goed werkt!"

 

"Ik ben erg blij met mijn aankoop van leuke en goedkope spullen. Snelle levering. Mijn complimenten."

 

"Ik ben erg blij met wat ik besteld heb. Bedankt!"

 

"Ik ben een zeer tevreden klant van Netflea. De schoenen die ik heb gekocht waren precies zoals beschreven en de levering was snel."

 

"Ik heb voor de eerste keer besteld en ik ben erg tevreden. De doos kwam binnen twee dagen aan, met alles erin wat we besteld hadden. Ik zal in de toekomst zeker opnieuw bestellingen doen."

 

Hartelijk dank, de spullen waren in goede staat en de levering verliep perfect."

 

"De aankoop verliep erg makkelijk en de levering was snel. Ik heb mijn spullen één dag na mijn bestelling ontvangen!"

 

"De klantenservice is erg goed en vriendelijk. Ik ben tevreden. Ik zal nog meer spullen verkopen en het aan mijn vrienden aanraden."

 

"Mijn ervaring is tot nu toe erg positief, in de eerste week had ik al één vijfde van al mijn spullen verkocht, ik ben dus dik tevreden. Verkopen gaat veel makkelijker dan op een normale vlooienmarkt. De klantenservice stond voor me klaar op het moment dat ik ze nodig had."

 

"Voor de eerste keer besteld en zeer tevreden. Doos kwam binnen twee dagen en ik heb alles wat ik besteld heb ontvangen :) ik kom hier zeker teurg!"

 

"Hoi Netflea!

Ik geef zelden feedback aan bedrijven, maar voor jullie moet ik een uitzondering maken. Fantastisch concept! Ik heb gisterochtend besteld en heb mijn spullen nu al in huis. Alles was schoon en onbeschadigd, precies zoals beschreven. Het fijnste vond ik de slijtage beoordelingen, die waren perfect, jullie proberen eventuele gebreken niet te verbergen. Ik ben meteen een vaste klant geworden. Heel erg bedankt voor de goede service! Ik wens Netflea het allerbeste. Ik zal jullie zeker aan al mijn vrienden aanraden. Gelukkig Nieuwjaar!"

 

"De spullen arriveerden sneller dan ik dacht. De spullen waren identiek aan de afbeeldingen en ik ontving er ook nog een zak snoep bij. Uitstekende dienst, ik zal er in de toekomst gebruik van blijven maken en het aan al mijn vrienden aanbevelen."

 

"U vroeg of ik tevreden was over Netflea. Het antwoord is 'ja'.

De levering was snel en de bestel- en betaalprocedure verliepen soepel. Ik zal jullie assortiment in de gaten houden en zodra ik iets leuks zie, zal ik het bestellen."

 

"Ik ben een erg tevreden klant van jullie online winkel, die ik overigens geheel toevallig ontdekt heb. Eerst heb ik wat kleren voor mezelf besteld, de service was erg rap, helder en vooral vriendelijk. Dus toen besloot om mijn klerenkast op te ruimen en de overbodige kleding te koop aan te bieden, ook dat ging verrassend makkelijk! Nu zijn mijn kleren te koop. Bedankt!"

 

"Bestelling en levering verliepen uitstekend. Prima website."

 

"Bedankt voor de snelle levering en de prachtige spullen! Ik ben ontzettend blij met de dienst!"

 

"Ik ben erg tevreden! Kopen is zó makkelijk!!"

 

"Ik ben tevreden met de spullen die ik besteld heb. Alles verkeert in goede staat en dat met zulke lage prijzen. Ik wilde het uitproberen vanwege de gratis verzending en het pakket kwam binnen de kortste keren aan. Wellicht dat ik hier in de toekomst opnieuw gebruik van zal maken. Een online tweedehands zaak, wat een geweldig idee :)"

 

"Ik ben oprecht verbaasd over hoe makkelijk alles verliep. De website werkt goed en ziet er goed uit. De levering was sneller dan ik had gedacht en alle spullen verkeerden in goede staat. Bedankt!"

 

"Jullie dienst is erg gebruikersvriendelijk. Mijn spullen verkopen hier beter dan waar dan ook"

 

"Die online vlooienmarkt van jullie is echt geweldig! Duidelijk, gebruikersvriendelijk, makkelijke zoekfunctie, de prijs-/kwaliteitsverhouding is erg gunstig. :)"

 

"De eerste keer dat ik een via jullie dienst een bestelling heb gedaan en het was echt simpel. Geen aanmerkingen. De extra zak snoep was de kers op de taart. Dat maakte mijn dag helemaal goed! Het is maar iets kleins, maar het heeft een verrassend groot effect! Ik zal jullie zeker aan anderen aanraden, De kleur van het product kwam niet echt overeen met de foto, hij was namelijk iets lichter. Maar dat kan natuurlijk weleens gebeuren wanneer je iets koopt op basis van een foto."

 

"Bedankt voor de uitstekende service! Ik had de kleding die ik besteld heb binnen no time in huis!"

 

"Goeie website/winkel. De doos was er binnen twee dagen. Ik ben tevreden :)"

 

"Ik ben tevreden. Ik heb mijn bestelling tijdens Pasen gedaan dus levering was iets minder snel dan normaal. Als het geen Pasen was geweest was het vast en zeker sneller gegaan. De kleren waren precies zoals beschreven en de kleine zak snoep fleurde mijn dag helemaal op. Als ik in de toekomst iets leuks tegenkom, zal ik zeker opnieuw bestellen."

 

"Ik heb al een aantal keer besteld en dat zal ik ook blijven doen. Spullen werden snel geleverd en ze verkeerden in goede staat. Bedankt! :)"

 

"Dit is geweldig!!!! Maak nog meer reclame!! Kopen gaat gemakkelijk, de levering is op tijd en spullen verkeren in goede staat! GOEDKOOP!!!!!!! Hartelijk bedankt! :)"

 

"Ik ben erg tevreden met de producten die ik besteld heb en de uitstekende klantenservice die ik ontvangen heb. Goeie en duidelijke website/webshop"

 

"Ik heb nog nooit zo'n snelle en vriendelijke service gehad als hier. Het probleem was binnen no time opgelost. Ik geef jullie een dikke 10!"

 

"Hier verkopen is veel makkelijker dan op een normale vlooienmarkt!"

 

"Ik ben zeer tevreden met de kinderkleding die ik besteld heb. Ik werd steeds up-to-date gehouden over de verwerking en de verzending van het pakket. Ga zo door!"

 

"Deze dienst is enorm gebruikersvriendelijk. Een fantastische innovatie!"

 

"Verkopen gaat hier ontzettend makkelijk. Het is slechts een kleine moeite om spullen uit je kast te halen. En je kunt er nog wat geld mee verdienen ook! :)"

 

"Formidabel! Ik heb wat kleertjes voor mijn kleinkind gekocht, ik ben erg tevreden."

 

"Snel, makkelijk en fijn om te gebruiken"

 

"Aan deze dienst is zóveel behoefte, aangezien het veel minder kost dan op een normale vlooienmarkt. En normaal gesproken verkoop je niks op een normale vlooienmarkt."

 

Waanzinnig makkelijk te gebruiken en een fantastisch systeem."

 

"Geweldig! Ik kan die enorme berg overbodige kleding en speelgoed thuis eindelijk kwijt! En ik hoef niet ieder object afzonderlijk toe te sturen."

 

"Bedankt voor deze voortreffelijke website, het enige dat nog nodig is, zijn meer categorieën."

 

"Heel slim idee! Ik zet de baby kleertjes die ik heb morgen te koop"

 

"Ik stond versteld over hoe snel de levering was. Ik heb het ook aan mijn zus aanbevolen."

 

"Dit is een uitstekende dienstverlening voor drukbezette mensen. Ik móet dit uitproberen!"

 

"Zeer behulpzame klantenservice. Ze lieten mij zien hoe ik producten kon toevoegen. Nadat ik het eenmaal doorhad, was het eigenlijk best wel makkelijk. Het is erg geschikt om te kleine kleding te verkopen en daarvoor in de plaats kleding die wel past te kopen. Nogmaals dank aan Antti van de klantenservice voor de hulp!"

 

"Ik heb er twee avonden over gedaan om alle spullen die ik te koop had toe te voegen. Ik heb 2 pakketten verzonden, allebei met 30-40 spullen erin. Alles ging goed, uitstekende service."

 

"Uitstekende service, in de eerste maand heb ik mijn eerste 100€ verdiend, maar het ging makkelijk. Ik ben nu al bezig met mijn volgende pakket spullen te koop aan te bieden, in vergelijking met normale vlooienmarkten kost het bijna niks. Een echte aanrader!"

 

"Ik heb Netflea via facebook ontdekt. Ik had meteen door dat dit de beste manier was om oude kinderschoenen te verkopen. Het duurde eventjes voordat ik de spullen te koop had aangeboden, maar toen die doos eenmaal verstuurd was, was ik echt super opgelucht. Die eerste 100€ was snel verdiend, er staan nog genoeg spullen die nog niet verkocht zijn, als ik die eenmaal verkocht heb, tikt dat lekker aan."

 

"Mijn eerste aankopen waren overalls voor mijn jongste en een paar schaatsen voor mijn oudste. Het pakketje arriveerde de volgende dag. De spullen waren in uitstekende staat en zoals beschreven. Het ging allemaal zo ongelooflijk goed en snel dat ik besloot om wat oude kleding te koop aan te bieden. Toen heb ik alle kleren uitgezocht die ik niet meer droeg. Ik schrok ervan hoeveel dat er waren. Het waren meer dan 300 kledingstukken! 65 ervan heb ik diezelfde avond nog te koop gezet. Nu voeg ik om 1 of 2 weken een nieuw pakket toe, wanneer het me uitkomt. Een echte aanrader!"

 

"Ik verkoop al bijna meer dan een jaar via allerlei vlooienmarken op facebook. Ik vind recyclen erg belangrijk en het is makkelijk. Netflea maakt recyclen nog makkelijker, het is niet langer nodig om alles afzonderlijk toe te sturen. Daarbij is het niet meer nodig om van verschillende mensen na te gaan of ze wel betaald hebben. Ik wens Netflea het allerbeste toe!"

 

"Deze dienst werd mij aangeraden door een vriend van me die hier een paar keer iets had besteld. Ik verkoop liever niet op een reguliere vlooienmarkt, maar deze dienst is de perfecte oplossing voor mij!"


Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.