Back to Top

About us

About us

 

NETFLEA.NL – EEN ONLINE VLOOIENMARKT ALS GEEN ANDER

 


Netflea.nl biedt een uniek concept om online tweedehands artikelen te verkopen. Op een eenvoudige wijze worden artikelen door consumenten aan consumenten verkocht. Daarbij fungeert Netflea als een betrouwbare tussenpartij. Op deze manier garanderen wij volledige rechten aan zowel de koper als verkoper.

Op Netflea.nl gaat het kopen en verkopen van tweedehands artikelen makkelijker dan via traditionele off- en online vlooienmarkten.

Bij Netflea.nl kun je meerdere artikelen van diverse kopers kopen, waarbij je één vaste verzendprijs betaalt. Alle gekochte artikelen worden ook in één pakket opgestuurd. 

Als verkoper biedt Netflea.nl veel voordelen. Zo beslis jij welke artikelen je wilt verkopen, neem je foto’s, voeg je een omschrijving toe en bepaal jij de prijs. Vervolgens stuur jij deze artikelen, goed verpakt naar ons op en wij regelen de rest. Netflea.nl plaatst jouw artikelen online en doet dienst als tussenpersoon indien kopers vragen hebben. Waarneer jouw artikelen verkocht zijn, verzorgen wij de verzending, eventueel retourneringen en maken wij jouw verdiende geld over op je bankrekening. Zo hoef jij geen vragen van kopers te beantwoorden, problemen te ondervinden met verzenden of retourneren en onderhandelen over prijzen. In het geval dat een artikel niet verkocht wordt, kunnen wij namens jou een geschikte prijs bepalen zodat je alsnog alle artikelen succesvol verkoopt.

Veilig en betrouwbaar

Netflea.nl neemt alle activeiten over die de verkoop van tweedehands artikelen met zich meebrengen. Zo heb je dezelfde online winkel ervaring als in elke andere webshop en bieden wij volledige consumentenbescherming, zoals bepaald in de EU-wetgeving. Als verkoper stuur jij je tweedehands artikelen in één pakket naar ons toe en zorgen wij dat je jouw verdiende geld van verkochte artikelen ontvangt. Kopers en verkopen betalen slechts één vaste verzendprijs, ongeacht het aantal artikelen.

Online winkelen moet voor iedereen veilig en betrouwbaar zijn. Wij garanderen deze veiligheid door gebruik te maken van beveilige betalingsmethodes via SSL-encryptie. Netflea.nl is geverifieerd op 100% wettelijke naleving door een onafhankelijke derde partij.

Eenvoudige en snelle levering

Alle bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag verstuurd. Jouw bezorging wordt aan huis geleverd m.u.v. Finland, Zweden en de Baltische staten, waar je jouw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor kan ophalen. Netflea.nl voorziet jouw pakket van een trackingscode zodat jij het leverings proces kan bijhouden.

Retouren

Je hebt altijd het recht om binnen 15 dagen na levering jouw bestelling te retourneren.

Klantenservice

Onze professionele meertalige klantenservice is beschikbaar via chat, e-mail en telefoon.

 

Hoe is het allemaal begonnen?

Ossi, een doorgewinterde professional in de e-commerce en logistieke branche, werd in de lente van 2013 voor de eerste keer vader. Voor hem en zijn vrouw werd het meteen duidelijk dat, zowel in financiële als ecologische zin, tweedehands artikelen kopen veel voordeliger was. De meeste tweedehands babykleding verkeren nog in uitstekende staat, bovendien kost het slechts een fractie van de nieuwprijs. Om maar te zwijgen over de milieu effecten die productie van nieuwe kleding veroorzaakt.

Helaas voorzagen lokale vlooienmarkten niet in alle benodigde artikelen. Als online retail professional, vond Ossi zijn gewenste artikelen uiteindelijk via diverse markten op het internet. Maar met een pasgeboren baby in huis, begon hij dit proces al snel als een onnodige ergernis te zien.

Facebook-groepen en advertentie websites doorspitten, onderhandelen over prijzen, verzendkosten en verzendmethoden. Daarbij moesten ook nog onbetrouwbare verkopers vermeden worden. Het kostte meer moeite dan het aan besparing opleverde. Het ging immers slechts om enkele tientallen benodigdheden die, afzonderlijk van elkaar, niet meer dan een paar euro waard kostten. Vaak werd het artikel tijdens onderhandelingen al verkocht aan iemand anders.

Dit probleem blijft niet beperkt tot jonge ouders. Wij allen hebben te veel ongebruikte artikelen thuis liggen, die we met pijn en moeite een nieuwe eigenaar kunnen geven. Ook missen wij de tijd en een eenvoudig platform om hiermee geld te verdienen. Dat is zonde aangezien we liever minder geld aan prima tweedehandsartikelen willen besteden of overbodige tweedehandsartikelen kunnen verkopen.

Tegen de tijd dat zijn baby kon kruipen, besloot Ossi hiervoor een oplossing te vinden: een online omgeving waar alledaagse artikelen doorverkocht kunnen worden

Europa barst van de artikelen die liggen te verstoffen in het ene huis en onmisbaar zijn voor een ander. Van goedkoop tot duur en van decoratief tot alledaagse benodigdheden. Ossi’s droom spoorde hem aan om al deze artikelen zonder moeite binnen heel Europa koop en verkoopbaar te maken.

Deze droom werd Netflea.nl.

 

Contactgegevens


Suomen Nettikirpputorit Oy (FI26091051) / Handelend onder de naam Second hand in net Europe

Teknologiantie 1
FI-90590 Oulu
Finland

E-mail: info@netflea.nl

 
Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.