Back to Top

Shirt - 45

Speciale prijs € 9,30 Normale prijs € 26,90
SKU
68187-1010
Beoordeling
4. Nauwelijks gebruikt
Type
Shirt
Maat
45
Kleur
Wit
Extra informatie
100% katoen
Wees snel! Er is slechts 1 stuk
  • Snelle bezorging! 3-4 werkdagen
  • 15 dagen terugkeerbeleid
  • Betaal via creditcard of betaalpas, PayPal, factuur of termijnbetaling

Ontdek het toppunt van klassieke stijl met het ALVEARE herenoverhemd van wit katoen. Met zorg vervaardigd uit 100% premium katoen voor uitzonderlijk comfort en ademend vermogen, is dit overhemd een veelzijdige basic voor de garderobe van elke veeleisende heer.

Het overhemd heeft een verfijnde button-down kraag die een vleugje elegantie toevoegt aan zowel casual als formele looks. Het strakke ontwerp is voorzien van een handige borstzak, perfect voor het opbergen van kleine benodigdheden. De lange mouwen en knoopmanchetten zorgen voor een verzorgde uitstraling, waardoor het geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Beschikbaar in maat 45, biedt dit overhemd een relaxte pasvorm die geen concessies doet aan stijl. De achterpas met plooi zorgt voor bewegingsvrijheid, terwijl de schone, heldere witte kleur het tijdloos maakt om te combineren met elke outfit.

De wasinstructies zijn eenvoudig: machinewasbaar voor gemakkelijk onderhoud, zodat dit overhemd een favoriete keuze blijft in je collectie. Of je het nu casual draagt met jeans of combineert met een pak voor een formelere outfit, het ALVEARE herenoverhemd van wit katoen is ontworpen om indruk te maken.

Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.