Back to Top

Shirt - Zara - L

Speciale prijs € 8,30 Normale prijs € 21,90
SKU
68187-1013
Beoordeling
5. Nieuw / ongebruikt
Type
Shirt
Merk
Zara
Maat
L
Kleur
Licht blauw, Wit
Extra informatie
100% katoen
Wees snel! Er is slechts 1 stuk
  • Snelle bezorging! 3-4 werkdagen
  • 15 dagen terugkeerbeleid
  • Betaal via creditcard of betaalpas, PayPal, factuur of termijnbetaling

Ontdek het toppunt van stijl en comfort met dit verfijnde Zara Man overhemd, een must-have toevoeging aan je garderobe. Vervaardigd uit 100% puur katoen voor ongeëvenaarde zachtheid en ademend vermogen, zorgt dit overhemd voor de hele dag comfort, of je nu op kantoor bent of uitgaat.

Het overhemd heeft een opvallende lichtblauwe tint die een gevoel van rust en zelfvertrouwen uitstraalt. De contrasterende witte kraag voegt een vleugje elegantie toe, waardoor het veelzijdig genoeg is om te combineren met zowel casual als formele kleding. De knoopsluiting over de volledige lengte zorgt voor een klassieke uitstraling en gemakkelijk dragen, terwijl de lange mouwen met knoopmanchetten zorgen voor een getailleerde pasvorm.

Zorgvuldig ontworpen en gemaakt in Turkije, is dit overhemd een bewijs van vakmanschap van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in maat L met een slanke pasvorm, is het perfect voor degenen die een nauwsluitend maar comfortabel kledingstuk waarderen dat met hen meebeweegt.

Of je je kleedt voor een belangrijke vergadering of op zoek bent naar een smart-casual item om je alledaagse look te verheffen, dit Zara Man overhemd is een onberispelijke keuze. Omarm de mix van stijl en comfort die dit overhemd aan je collectie toevoegt.

Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.