Back to Top

Pluche speelgoed - Ander merk - Middelgroot

Speciale prijs € 6,46 Normale prijs € 16,70
SKU
57662-3775
Beoordeling
3. Goed
Type
Pluche speelgoed
Merk
Ander merk
Maat
Middelgroot
Kleur
Wit, Zwart
Extra informatie
Harige
Wees snel! Er is slechts 1 stuk
  • Snelle bezorging! 3-4 werkdagen
  • 15 dagen terugkeerbeleid
  • Betaal via creditcard of betaalpas, PayPal, factuur of termijnbetaling

Geniet van de charme van deze twee pluchen verzamelitems, een perfecte toevoeging aan de collectie van elke teddybeerliefhebber. De eerste beer is versierd met een Amerikaans thema-outfit, compleet met een gestreepte hoge hoed en bijpassende handschoenen, stralend van een patriottische geest. Zijn zachte, crèmekleurige vacht en vertederende gezichtsuitdrukking maken hem tot een onweerstaanbare metgezel voor zowel kinderen als volwassenen.

De tweede beer pronkt met een uniek zwart-wit panda-ontwerp, draagt een levendig blauw T-shirt van de Verenigde Naties, wat wereldwijde eenheid en vrede symboliseert. Het shirt wordt aangevuld met een stijlvol geruit strikje, wat een vleugje verfijning toevoegt aan deze knuffelvriend. Beide beren zijn afgebeeld zittend op een charmant roze geweven placemat, wat suggereert dat ze klaar zijn voor een internationale theekransje.

Deze pluchen beren dienen niet alleen als schattige decoratieve stukken, maar hebben ook educatieve waarde, waarbij ze belangrijke mondiale thema's vertegenwoordigen. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en zouden een doordacht cadeau zijn of een betekenisvolle toevoeging aan elke collectie.

Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.