Back to Top

Dress set - Ellos,Mywear,Ryhmä Hau - 104,80,98

Speciale prijs € 9,28 Normale prijs € 26,80
SKU
57662-3836
Beoordeling
3. Goed
Type
Dress set
Merk
Ellos, Mywear, Ryhmä Hau
Maat
104, 80, 98
Kleur
Afwisselend
Dit is het beste voor
Meisjes
Extra informatie
Katoen
Wees snel! Er is slechts 1 stuk
  • Snelle bezorging! 3-4 werkdagen
  • 15 dagen terugkeerbeleid
  • Betaal via creditcard of betaalpas, PayPal, factuur of termijnbetaling

Verras de garderobe van je kleintje met onze charmante collectie kinderkleding, met een speels navy blauw t-shirt, een lief roze jurkje en een stijlvolle jas met patroon, elk ontworpen om comfort en stijl te bieden voor verschillende gelegenheden.

Navy Blauw T-Shirt met Geanimeerd Personage

Dit schattige navy blauwe t-shirt is perfect voor fans van de populaire geanimeerde serie, met levendige karakterprints die een vleugje speelsheid toevoegen aan elke casual outfit. Gemaakt van zacht en ademend materiaal, ideaal voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar in maat 3-4 jaar.

Roze Ruffle Jurk

Ons roze ruffle jurkje straalt charme uit met zijn delicate ruches en comfortabele ontwerp. De jurk heeft een knoopsluiting aan de voorkant, een frivole kraag en een speelse gerimpelde zoom, waardoor het een heerlijke keuze is voor feestjes of speelafspraakjes. Verkrijgbaar in maat 10.

Jas met Patroon en Borduursel

Maak de look van je kind compleet met onze chique jas met patroon, versierd met unieke borduuraccenten voor een vleugje elegantie. Het klassieke ontwerp van de jas zorgt voor veelzijdigheid, terwijl de zachte binnenvoering warmte biedt op koelere dagen. Geschikt voor kinderen van 5-6 jaar.

Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.