Back to Top

Ski jas - Ander merk - 38

Speciale prijs € 10,28 Normale prijs € 31,80
SKU
57662-3713
Beoordeling
3. Goed
Type
Ski jas
Merk
Ander merk
Maat
38
Kleur
Roze, Wit, Zwart
Extra informatie
Polyester
Wees snel! Er is slechts 1 stuk
  • Snelle bezorging! 3-4 werkdagen
  • 15 dagen terugkeerbeleid
  • Betaal via creditcard of betaalpas, PayPal, factuur of termijnbetaling

Ontdek de unieke charme van onze Evelyn Abstract Print Jacket, een statementstuk dat perfect is om een vleugje artistieke flair aan je garderobe toe te voegen. Deze jas heeft een dynamische zwarte basis versierd met een opvallend wit abstract patroon, doorspekt met subtiele roze stippen voor een vleugje kleur. Het ontwerp is zowel gedurfd als speels, zodat je opvalt in elke menigte.

Gemaakt in maat 36, biedt deze jas een comfortabele pasvorm die ideaal is om over je favoriete outfits te dragen. De volledige rits zorgt voor praktisch gebruik en gemak bij het dragen, terwijl de elastische manchetten en zoom zorgen voor een nauwsluitende pasvorm die de elementen buiten houdt. Het hoogwaardige materiaal belooft duurzaamheid en comfort, waardoor het geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Of je nu je casual outfit wilt verheffen of een creatieve twist aan je avondlook wilt toevoegen, de Evelyn Abstract Print Jacket is veelzijdig genoeg om verschillende stijlen aan te vullen. Combineer het met jeans en sneakers voor een relaxte uitstraling, of kleed het aan met op maat gemaakte broeken en hakken voor een meer verfijnde outfit.

Omarm de kunst van mode met deze must-have jas die stijl, comfort en een vleugje speelsheid combineert.

Copyright © 2024 Netflea.nl / Second Hand in Net Europe. Alle rechten voorbehouden.